Protectii pentru perna si pat

Cum sa alegi o covertura de pat?

Cuvertura de pat se numara printre produsele textile pentru casa care schimba instantaneu decorul dormitorului tau. Puteti citi continutul nostru pentru a afla cum sa alegeti huse de pat care va protejeaza si infrumuseteaza patul, ceea ce adauga o atmosfera placuta camerei dvs.

Acordati atentie dimensiunilor

Daca sunteti in cautarea unei cuverturi pentru patul dvs., trebuie mai intai sa acordati atentie dimensiunilor sale. In plus fata de dimensiunile de baza ale husei pentru paturi simple si duble, ar trebui sa tineti cont si de aceste dimensiuni la dimensiunile latimii si lungimii patului. Modelele de huse pentru pat dublu sunt produse de obicei in dimensiuni 160 × 240, 220 × 240 sau 200 × 200. Cuverturile de pat pentru o singura persoana sunt de obicei produse in dimensiuni 150 × 200.

Faceti o alegere sezoniera

In timp ce aranjati decorarea dormitorului dvs., trebuie sa alegeti cateva produse in functie de sezon. Una dintre ele este husa de pat. Pentru vara, puteti alege modele de huse de pat colorate cu tesaturi subtiri, de in sau de bumbac. Pentru iarna, puteti alege din bara pentru culorile de toamna-iarna cu detalii mai groase.

Chiar daca nu petreceti mult timp pe pat, alegerea unei alegeri sezoniere schimba instantaneu aerul dormitorului dvs. si va ajuta sa creati un aspect mai energic si mai confortabil vara.

Evalueaza alternativele

De asemenea, puteti lua in considerare diferite alternative pentru huse de pat in loc de modele si produse standard. De exemplu, paturile sunt una dintre cele mai utilizate paturi alternative recent. In functie de anotimp, va puteti folosi paturile groase sau subtiri atat pentru a va acoperi noaptea, cat si pentru a va infrumuseta patul. Mai ales daca sunteti in cautarea unor huse de pat moderne, puteti alege paturi cu modelele lor minime si culorile frumoase.

Faceti o alegere pentru a se potrivi culorilor dormitorului

Toate detaliile sunt ok, este timpul sa verificati modelele. In timp ce faceti acest lucru, desigur, veti examina optiunile care se potrivesc cel mai bine gustului si stilului dvs. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de culorile si stilul camerei tale. Daca celelalte accesorii pentru dormitor sau produse textile sunt colorate, puteti alege un model deschis la culoare si simplu. Cu toate acestea, daca scopul dvs. este sa va colorati camera cu un decor simplu, puteti alege dintre culorile paturilor dorite, de la portocaliu la galben, violet la albastru.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *